Valldoreix debat avui una moció de declaració de responsabilitat pel 9N


Temes relacionats

Mou-te X Valldoreix diu que la consulta de l'EMD en mobilitat no garanteix l'equitat (26/gen/15)


  • Comparteix:

La Junta de Veïns de Valldoreix té lloc aquest dijous

La Junta de Veïns de Valldoreix té lloc aquest dijous

La junta de veïns de l'EMD debat aquest dijous una moció de declaració de responsabilitat pel 9N presentada per CiU-Actuem. La sessió, que s'obre a les vuit del vespre, també tractarà una moció de la CPCV de condemna als atemptats de París i mocions alternatives del PP de condemna dels assassinats i en defensa de la llibertat d'expressió. A les set, a l'audiència pública, Mou-te X Valldoreix, demanarà al govern que replantegi el format de la consulta sobre mobilitat i enceti un treball conjunt amb els veïns en aquest àmbit.

La moció de la CPCV condemna l'atemptat a la revista 'Charlie Hebdo' i defensa la llibertat d'expressió. El PP de Valldoreix ha presentat dues mocions alternatives, una de condemna dels assassinats i una altra en defensa de la llibertat d'expressió. A més, durant la junta de veïns es ratificarà el decret d'aprovació del tercer 'addendum' del conveni de col·laboració entre l'Institut Català d'Energia de la Generalitat, l'Ajuntament i l'EMD.

També es donarà compte del decret d'acceptació de l'ajut del programa complementari de Foment de l'Ocupació Local per part de la Diputació de Barcelona. A més, es donarà compte dels decrets de contractació de quantia superior a 6.000 euros i s'aprovaran les factures del 2014 i la modificació pressupostària 1/2015 d'incorporació d'aquestes factures.

Una hora abans, a l'audiència pública, Mou-te X Valldoreix, exposarà que s'oposa a què la consulta sobre mobilitat proposada per l'EMD es plantegi en votar entre el model defensat pel govern o el dels veïns 'perquè no dona garanties d'equitat'. L'entitat demanarà que la consulta emplaci els ciutadans a dir sí o no sobre un únic projecte de mobilitat, sorgit del treball conjunt entre EMD i veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.