El PSC demana condicionar els ajuts a HP al manteniment dels llocs de treball


Temes relacionats

La CGT busca implicació dels polítics en la seva lluita contra la direcció d'HP ( 6/feb/15)

El govern espanyol donarà suport econòmic al projecte d'impressió 3D d'HP (10/nov/14)


  • Comparteix:

Imatge de les instal·lacions d'HP a Sant Cugat

Imatge de les instal·lacions d'HP a Sant Cugat

El PSC demana que els ajuts públics a l'empresa Hewlett Packard (HP) estiguin condicionats al manteniment de la plantilla de Sant Cugat i de les seves condicions laborals. El partit també reclama diàleg entre l'empresa i els treballadors, i la implicació de la Generalitat i l'Estat espanyol.

La CGT també ha exposat la seva preocupació per la subvenció que l'Estat espanyol ha lliurat a HP 'sense cap mena de contraprestació social'. De fet, el sindicat ha reobert la via política en el conflicte que manté amb la direcció d'HP pel degoteig d'acomiadaments que pateix la planta santcugatenca d'HP Consultoria i Outsourcing.

En aquest marc, el PSC demana que els ajuts públics que rep la multinacional estiguin condicionats a poder garantir els llocs de treball de la plantilla de Sant Cugat i les seves condicions laborals. A més, demana diàleg entre els sindicats i l'empresa per assolir acords.

El portaveu del grup municipal del PSC, Pere Soler, considera que la reforma laboral ha deixat 'barra lliure a les empreses perquè facin el que vulguin'.

Pere Soler

La reforma laboral dóna via lliure per substituir personal consolidat per persones amb precarietat laboral.


De la seva banda, Hewlett-Packard (HP) ha anunciat que contractarà aquest any 220 treballadors per al centre internacional d'arts gràfiques que la multinacional té a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.