ERC-MES presentarà una moció per garantir el compliment del Pacte per la Nit


  • Comparteix:

Representants d'ERC durant la roda de premsa

Representants d'ERC durant la roda de premsa

ERC-MES vol garantir el compliment dels acords del Pacte per la Nit i presentarà un moció en aquest sentit en el proper ple municipal, previst per al dilluns 20 de juliol. Els republicans volen que s'elabori una ordenança que reguli la instal·lació de terrasses i l'horari de tancament dels bars igual per a tothom perquè no hi hagi diferències entre places. També volen que es garanteixi la rotació d'espais per a l'organització d'activitats als carrers amb un consens previ.

El regidor Èric Gómez ha criticat l'anterior govern municipal, amb majoria absoluta de CiU, per haver pres 'mesures de manera unilateral' i sense consensos previs. Gómez demana a l'actual que revisi tota la normativa i que es 'cregui la participació ciutadana'.

Èric Gómez

L'anterior govern no s'ha cregut mai ni la participació ciutadana ni el Pacte per la Nit. No ha fet la tasca de seguiment que requeria ni ha fet una correcta rotació de places.


ERC-MES també vol fer una campanya de sensibilització i pedagogia sobre el dret al descans i el dret a l'oci nocturn dels veïns, com ja preveu, de fet, el Pacte per la Nit.

Gómez ha afegit que si el grup de CiU vol arribar a acords amb ERC-MES ha de 'canviar absolutament la manera de fer'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.