L'ANC ocupa 211 places d'autocar a un mes de la Via Lliure


  • Comparteix:

Un moment de l'assaig de la Via Lliure que l'ANC va organitzar el juliol

Un moment de l'assaig de la Via Lliure que l'ANC va organitzar el juliol

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja té ocupades 211 de les 324 places d'autocar de què disposa per anar a la Via Lliure. Des de la ciutat sortiran dos autocars, amb tres viatges d'anada i tornada, que duran els ciutadans fins al tram 68 de l'Avinguda Meridiana, que és l'assignat a Sant Cugat. De cara al setembre, l'entitat té previst fer un acte conjunt amb Òmnium, CDC i ERC.

La coordinadora local de l'ANC, Shirka Sinche, es mostra satisfeta per l'ocupació i creu que s'ha duplicat respecte la mateixa època de l'any passat.

Shirka Sinche

Aquest any gairebé dupliquem inscripcions. Crec que l'agost de l'any passat no hi havia tanta reserva feta.


L'Onze de Setembre passat, l'ANC de Sant Cugat va enviar 10 autocars a la capital i a mitjans d'agost ja n'havia omplert set. Aquest any, però, la coordinació nacional de l'entitat ha decidit reservar la majoria d'autocars per a les poblacions més allunyades de Barcelona i destinar-ne menys a aquells municipis que, com Sant Cugat, disposen de transport públic per arribar-hi.

El preu de la plaça és de 10 euros i el pagament es podrà fer en efectiu a partir de l'1 de setembre al local o a qualsevol parada de l'entitat. Els horaris d'anada són a les onze, a dos quarts d'una i a les dues de la tarda. Els de tornada a dos quarts de set, dos quarts de vuit i a dos quarts de nou del vespre. El lloc de sortida podria ser l'avinguda de Pla de Vinyet.

La reserva es pot fer online a través d'aquest formulari. L'ANC ha habilitat també un sistema per compartir places de cotxe.

590 candidatures de Junts pel Sí
El web de la llista unitària que aglutina CDC, ERC, ANC i Òmnium disposa d'un apartat on els ciutadans poden fer-se candidats de manera simbòlica. Sant Cugat ja en té 590 i és la tercera ciutat de la comarca amb més 'candidats' per darrere de Sabadell (858) i Terrassa (801). A hores d'ara, la xifra del municipi és més elevada que la de capitals com Lleida (501) i Tarragona (395). Barcelona i Girona són les ciutats que més en tenen, amb 6.736 i 833 candidatures respectivament. En total hi ha 34.402 candidats inscrits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.