L'Assemblea crida la ciutadania de Sant Cugat a sumar-se a la Via Lliure


  • Comparteix:

Cartell de la Via Lliure

Cartell de la Via Lliure

L'Assemblea Nacional (ANC) de Sant Cugat fa una crida a la ciutadania a sumar-se aquest divendres a la Via Lliure, que pretén omplir l'avinguda Meridiana de Barcelona. L'entitat ha preparat 324 places d'autobús per apropar santcugatencs a la concentració independentista.

El tram de Sant Cugat
La Via Lliure està dividida en trams i a Sant Cugat li ha tocat el 68, que és ple des de dilluns. La resta de santcugatencs que hi participin s'ha distribuït per altres zones i es poden sumar a la concentració a última hora encara que no s'hagin inscrit a la web de la Via.

La mobilització començarà a les 17:14 amb una multitud de color blanc. Tots els participants tindran un punter del color de l'eix al qual pertanyen, mentre que un altre recorrerà la Meridiana per un carril central enmig de la multitud. La gent mostrarà els punters per generar una onada de colors fins al Parlament, en un recorregut de 5,2 quilòmetres des del Parc de la Ciutadella fins al carrer Rosselló Porcel.

Mobilitat
L'organització de la Via Lliure recomana arribar a Barcelona amb temps, al matí. Altres consells del dia són no tenir pressa per marxar, fer els desplaçaments a peu sempre que sigui possible i evitar l'ús del cotxe i, si no és possible, compartir-lo.

FGC de la Generalitat ha reforçat el servei d'aquest divendres per facilitar l'arribada a la capital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.