Puig garanteix que l'habitatge públic s'adequarà a la fesomia de Valldoreix


  • Comparteix:

Puig, en una imatge d'arxiu

Puig, en una imatge d'arxiu

El president de l'EMD, Josep Puig, garanteix que la construcció d'habitatge públic a Valldoreix no tindrà un impacte urbanístic sobre el territori i afirma que la tipologia serà de planta baixa més dos pisos. Puig també diu que l'entrada de l'EMD al consell d'administració de Promusa i a la Junta Local de Seguretat posa fi a llargues reivindicacions i valora 'la mà estesa' de l'Ajuntament. El president, però, remarca que és legítim que Valldoreix demani més policia local.

En una entrevista a Cugat.cat, el president de l'EMD ha afirmat que l'entrada de l'entitat al consell d'administració de Promusa no suposarà accelerar l'arribada d'habitatge públic a Valldoreix. No obstant això, Josep Puig ha agraït la bona entesa amb Sant Cugat per posar fil a l'agulla a la calendarització dels pisos públics a la plaça de l'estació.

Puig ha afirmat que 'caldrà revisar' l'avantprojecte que preveia 48 pisos de lloguer per a joves i adaptar-lo a les necessitats actuals. El que sí que té clar és que el projecte que es decideixi respectarà l'entorn de Valldoreix.

Josep Puig

Ningú no vol blocs de pisos. Es vol habitatge social a Valldoreix però sempre protegint l'entorn.


El president Puig també s'ha mostrat il·lusionat amb el grup de treball que tindrà Valldoreix per tractar temes de seguretat i que resulta de la moció aprovada al ple passat. A la sessió, l'equip de govern va deixar clar que incrementaria els efectius a Valldoreix quan s'ampliï la plantilla a 120 agents a la ciutat. Puig ha entès el raonament però demana a CiU que entengui la legitimitat de l'EMD de demanar més policia.

Puig ha destacat que el fet de no ser, fins ara, a la Junta Local de Seguretat no significa que l'EMD no hagi tingut línia directa amb la Policia Local i els Mossos. També ha incidit que el nombre de robatoris a Valldoreix s'ha reduït sensiblement en els últims anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.