El consell de barri del Centre-oest fa una crida a la participació veïnal


  • Comparteix:

El consell s'ha constituit a l'antic Ajuntament

El consell s'ha constituit a l'antic Ajuntament

El primer consell de barri del Centre-oest del mandat s'ha marcat com a objectiu fomentar la participació dels veïns de la zona, ja sigui presencialment o a través del web municipal amb una opció que es posarà en marxa a principis de l'any que ve. La sessió, que s'ha celebrat a l'antic ajuntament amb només una persona entre el públic, ha anunciat que es constituirà un grup de treball per concretar els punts que requereixen arranjaments, com alguns trams dels carrers d'Àngel Guimerà i d'Eugeni d'Ors.

Arran de la visita a la ciutat del conseller d'Interior en funcions, Jordi Jané, on s'ha posat de manifest que els robatoris a domicilis han augmentat més d'un 10% en el darrer any, el representant del PP, Alfredo Bergua, ha defensat que cal més vigilància al barri. Tot i així, la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA han posat de manifest que aquesta zona és de les menys afectades i que, per tant, no caldria prendre aquesta mesura.

Seguint la tònica del darrer mandat, la sessió gairebé no ha tingut presència de veïns a títol individual. A banda dels representants suplents i acompanyants dels titulars del consell, només hi ha assistit l'activista veïnal i promotora de l'associació Salvem El Molino, Maria Àngels Quadras. En aquest sentit, la presidenta del consell, Mayte Pérez, ha fet una crida a la participació.

Mayte Pérez

És cert que hi ha representants d'entitats, però necessito que qui vingui sigui el veí que fa carrer, perquè m'interessa molt la seva opinió.


El nou vicepresident de l'òrgan participatiu serà, a proposta de Pérez, el responsable del Punt Incorpora de l'Obra Social la Caixa, Ricard Vidal-Ribas. El nomenament s'ha efectuat amb set vots a favor, dos en contra (PSC i Associació de Veïns Centre Estació) i tres abstencions (CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.