Procés Constituent vol que les persones que no tenen DNI participin en la Constitució Catalana


  • Comparteix:

Procés Constituent busca la participació dels immigrants en la nova legislació catalana

Procés Constituent busca la participació dels immigrants en la nova legislació catalana

Procés Constituent vol que les persones immigrants que no tenen document d'identitat també participin de la creació d'una possible constitució catalana. Amb aquest objectiu, el partit ha organitzat una trobada aquest dissabte a les onze del matí a la Casa Cultura per engegar el debat sobre aquesta qüestió i recollir opinions al respecte.

La trobada ha estat organitzada pel Procés Constituent de Sant Cugat, Plataforma Constituent de Sant Cugat i Asó Inmigrantes Sin Fronteras i és el punt de partida d'una campanya perquè una eventual legislació catalana sigui 'més inclusiva'. En el fons hi ha la voluntat d'implicar les persones que no disposen de la nacionalitat espanyola en la construcció d'una república catalana i que aquesta reconegui els seus drets.

Els organitzadors veuen en el possible procés de ruptura amb l'Estat Espanyol una oportunitat per acabar amb la llei d'estrangeria. El membre i regidor de Procés Constituent, Dimitri Defranc, considera que és el moment d'acabar amb una norma que vulnera els Drets Humans.

Dimitri Defranc

Hem de començar a pensar ja en la derogació de la Llei d'estrangeria que ha creat tants problemes i violacions dels Drets Humans.


La cita començarà a les onze del matí a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.