El projecte de la nova Unió fa un pas més amb la modificació puntual del PGM


  • Comparteix:

Una imatge del projecte / Foto: Dilmé Fabre Associats

Una imatge del projecte / Foto: Dilmé Fabre Associats

El ple municipal ha donat llum verda per unanimitat a la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) per tirar endavant el projecte de la nova Unió, que avança segons els terminis previstos. El canvi permetrà adequar el PGM a la volumetria i les dimensions del futur edifici de La Unió. Un any després de l'elecció del projecte de Dilmé Fabré Torras i Associats, l'Ajuntament, l'entitat i els arquitectes treballen en la redacció del projecte bàsic.

ESCOLTA-HO

El PGM vigent, en paraules del tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, és molt 'rígid' i només permet mantenir l'estructura actual, paral·lela a la via amb un pati interior. El nou espai disposarà de dues sales i la caixa escènica serà més alta per complir amb les necessitats d'un equipament que passarà a acollir també programació de l'Ajuntament, com estableix el conveni amb La Unió.

Aquesta modificació s'està fent en paral·lel a la redacció del projecte, que segueixen el seu curs en estreta col·laboració amb l'entitat.

Està previst que les obres comencin l'any vinent i acabin el 2019.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.