El PP insta l'Ajuntament a retirar immediatament l'estelada Lluís Millet


  • Comparteix:

Una imatge de l'estelada

Una imatge de l'estelada

El Partit Popular de Sant Cugat ha instat aquest dilluns l'Ajuntament a retirar immediatament l'estelada de la plaça Lluís Millet després que un jutge estimés aquest divendres un recurs de Societat Civil Catalana (SCC). La sol·licitud que ha presentat el seu portaveu, Álvaro Benejam, assegura que es tracta d'un 'abús' de les institucions públiques en benefici 'd'interessos partidistes'.

La magistrada assegura que no es pot col·locar la bandera independentista en edificis, mobiliari urbà o espais públics perquè és 'un símbol partidista'. El portaveu del PP a l'Ajuntament, Álvaro Benejam, assenyala que aquesta sentència els dóna la raó en una reivindicació històrica.

Álvaro Benejam

El tribunal es basa en resolucions de la Junta Electoral Central i del Suprem en temes anteriors. Ens dóna la raó en que les estelades són banderes partidistes i no s'han de fer servir en institucions públiques.


L'estelada oneja de forma permanent a la plaça de Lluís Millet des del 10 de setembre de 2014. La bandera independentista es va hissar aquella vigília de la Diada, davant l'edifici de Can Maristany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.