L'executiva local del PDECat dóna suport a l'entrada de Soler al govern per 'garantir la governabilitat'


  • Comparteix:

A l'esquerra, Damià Calvet (PDECat), i a la dreta, Pere Soler (PSC) en un roda de premsa anterior / Foto: Localpres

A l'esquerra, Damià Calvet (PDECat), i a la dreta, Pere Soler (PSC) en un roda de premsa anterior / Foto: Localpres

L'executiva local de PDeCAT creu que l'entrada del regidor del PSC, Pere Soler, a l'equip de govern garantirà la 'governabilitat de la ciutat'. L'executiva del partit s'ha reunit aquest dimarts i ha valorat també l'acord pressupostari assolit amb ERC-MES i el PSC. Dijous hi haurà roda de premsa per presentar els possibles canvis en l'equip de govern.

El president de PDeCAT a Sant Cugat, Eloi Rovira, ha refermat el compromís del partit amb el procés independentista i les aspiracions nacionals de Catalunya, però assegura que la seva principal preocupació a àmbit local és la 'governabilitat' de la ciutat. Segons Rovira, aquest pacte amb el PSC eixampla i millora els acords previs amb ERC-MES. Són declaracions a Cugat.cat.

Eloi Rovira

És important valorar aquesta amplada i transversalitat que té el govern de la ciutat i la seva capacitat d'arribar a acords amb diferents partits polítics. Això és el que més ens ha de preocupar.


Sobre el 'sí condicionat' de Demòcrates a la incorporació de Soler a l'equip de govern, Rovira ha valorat que s'hagin decantat pel vot afirmatiu. El també regidor d'Esports i Joventut ha assegurat que tot el que sigui enriquir i millorar l'acció de govern serà benvingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.