Sant Cugat aprova l'adhesió a la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació


  • Comparteix:

La XALOC unifica diversos serveis d'ocupació / Foto: ACN

La XALOC unifica diversos serveis d'ocupació / Foto: ACN

Sant Cugat ha aprovat aquest dilluns al ple l'adhesió a la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC). Aquest servei coordina 165 serveis d'ocupació municipal, està impulsat per la Diputació de Barcelona i té un abast de més de 200 municipis. D'aquesta manera, els usuaris santcugatencs podran accedir a ofertes de feina i les empreses de la ciutat podran publicitar les seves en aquest sistema.

ESCOLTA-HO

L'objectiu de la XALOC és que els serveis locals d'ocupació treballin en xarxa per aconseguir una major agilitat, eficàcia i eficiència en les actuacions mitjançant la coordinació i l'intercanvi d'experiències, integrar la gestió de la demanda i l'oferta de treball i incorporar l'enfocament de gènere per promoure l'igualtat d'oportunitats.

El tinent d'alcalde d'Ocupació, Pere Soler, ha remarcat la importància de formar part d'aquest servei per poder optar a les subvencions.

Pere Soler

La Diputació ha tirat endavant aquest projecte i ens demana que ens hi adherim. És necessari per poder optar a les subvencions, es tracta d'un tràmit.


A la comarca, hi ha 16 municipis adherits a la XALOC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.