La Comissió de Partits Sobiranistes es constitueix per defensar i promocionar el referèndum


  • Comparteix:

La foto de família de la reunió / Foto: ANC

La foto de família de la reunió / Foto: ANC

La Comissió de Partits Sobiranistes s'ha reunit aquest dilluns per primera vegada amb l'objectiu de començar a treballar en la coordinació i impuls d'accions per promocionar el referèndum per la independència, contra 'la judicialització de la política' i qualsevol decisió del govern espanyol que 'coarti la democràcia'. La reunió ha tingut representants de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l'Assemblea de Municipis per la Independència (AMI), el PDeCAT, la CUP, ERC, ICV-EUiA, Demòcrates, MES i PC.

La creació d'aquesta comissió vol servir per 'agilitzar' els contactes entre les entitats i els partits sobiranistes i coordinar millor les accions que es prenguin en l'àmbit independentista. Ho ha explicat a Cugat.cat el coordinador de l'ANC a Sant Cugat, Josep Lluís Lliberia.

Josep Lluís Lliberia

El que volíem era crear una comissió de partits sobiranistes per poder demanar des d'aquestes entitats unitat política al poble des del punt de vista sobiranista.


Al ple d'aquest dilluns, Sant Cugat s'ha sumat al Pacte Nacional pel Referèndum, que es va constituir al desembre per impulsar la celebració d'una consulta vinculant sobre la independència de Catalunya. La moció, presentada per Convergència, ERC-MES i ICV-EUiA, ha tingut el suport de la CUP-PC i el vot en contra del PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.