La socialista Elena Vila serà l'assessora de Pere Soler en projectes comarcals i suport a l'ocupació


  • Comparteix:

Elena Vila / Foto: Cedida

Elena Vila / Foto: Cedida

El PSC, soci a l'equip de govern, ha confiat a Elena Vila la responsabilitat de ser assessora de projectes comarcals i suport a l'ocupació. Vila és un càrrec de confiança i rebrà un sou de 61.000 euros bruts anuals. Fins ara Vila ocupava un altre càrrec de confiança a l'Ajuntament de Premià de Mar. En clau local ocupa la secretaria de Participació de l'executiva del PSC de Sant Cugat i és exsecretària de la JSC local.

La santcugatenca va anar a les llistes del PSC de Sant Cugat en els comicis de 2007, de número 8, amb Salvador Gausa d'alcaldable. Ferran Villaseñor, ara a ERC-MES, també va confiar en ella de número 5 a les eleccions de 2011.

Al 2016 Vila va incorporar-se al consistori de Premià de Mar com assessora, en qualitat de càrrec de confiança, de la tinència d'alcaldia d'Atenció a les persones que assumeix el seu excompany de la JSC, el santcugatenc David Gutiérrez.

El pacte de govern amb PDeCAT-Demòcrates
La definició d'una sotsdirecció d'àmbit era la responsabilitat organitzativa que el PSC tenia pendent per completar l'entrada dels socialistes a l'estructura de govern del consistori. A banda d'aquesta figura, el grup municipal també assumeix la copresidència de la comissió informativa d’Ocupació, Polítiques comarcals i Participació Ciutadana; la participació en la comissió de Polítiques d’Habitatge; la vocalia a PROMUSA en nom de l'equip de govern i la sisena tinència d'alcaldia d'Ocupació i Polítiques Comarcals, que assumeix Pere Soler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.