Bustos s'afegeix a l'exigència feta per l'alcalde de Sant Cugat a la ministra de Foment


  • Comparteix:

L'alcalde de Sabadell reclama als governs una partida en les pròxims pressupostos

L'alcalde de Sabadell reclama als governs una partida en les pròxims pressupostos

L'alcalde de Sabadell, Manel Bustos, s'ha sumat a les demandes que Lluís Recoder va fer ahir per reclamar a la nova ministra de Foment que es posi en marxa la línia de passatgers ElPapiol-Mollet. Bustos no descarta, si cal, fer un front comú amb la resta d'alcaldes del Vallès per demanar tant a la Generalitat com a Madrid una solució.

L'alcalde de la nostra ciutat no està sol en les seves reclamacions. El de Sabadell, Manel Bustos, dóna suport a la carta que Lluís Recoder ha enviat a la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, en la que exigia la posada en marxa de la línia de passatgers entre Mollet i El Papiol. Bustos ha anat més enllà i ha recordat que si bé aquesta és una infraestructura necessària pel Vallès Occidental, i una vella reivindicació, no és la única.

El que ha volgut deixar clar l'alcalde socialista és que considera que si les ciutats del Vallès actuen conjuntament de cara a la Generalitat i Madrid, la comarca pot aconseguir els recursos suficients com per afrontar les diferents infraestructures que es volen construir. Les més destacades són l'acabament de la Ronda Oest i Nord (entre la C-58 i Castellar), la Ronda Est, i la connexió directa entre la comarca i l'estació principal del Tren de Gran Velocitat (TGV) a Barcelona.

Precisament el fet que el TGV tingui una parada a la nostra comarca és un dels projectes en els que Recoder i Bustos mostren més sintonia. L'objectiu pels dos alcaldes és que l'estació es situi 'en qualsevol punt de la comarca perquè els beneficis arribaran a tot arreu' com va afirmar lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.