Societat Civil Catalana insta la Generalitat a no 'mobilitzar la gent amb mentides'


  • Comparteix:

Unes quaranta persones han assistit a l'acte, que ha començat amb un aplaudiment a la Guàrdia Civil

Unes quaranta persones han assistit a l'acte, que ha començat amb un aplaudiment a la Guàrdia Civil

Societat Civil Catalana (SCC) ha fet una crida a la responsabilitat del govern de la Generalitat i ha demanat que 'deixi d'atiar els ciutadans' i que no 'mobilitzi la gent amb mentides'. L'organització unionista havia organitzat un acte aquest dimecres a la Casa de Cultura per defensar que el referèndum de l'1 d'octubre, suspès pel TC, és 'un frau democràtic', i ha aprofitat per mostrar el seu suport a les actuacions judicials i policials 'en defensa de l'estat de dret'.

La vocal de la junta directiva de l'organització, Isabel Fenández, ha assegurat que s'està produint una 'fractura a la societat catalana' i que les institucions 'intoxiquen l'opinió pública' i 'atien els ciutadans'.

Isabel Fernández

Em sembla molt irresponsable que des dels poders públics es mobilitzi la gent amb mentides. La Generalitat ha d'aturar això i deixar d'atiar la gent.


Fernández també ha reiterat que el referèndum proposat per la Generalitat no compleix els requisists de la Comisió de Venècia perquè les institucions que el convoquen no són neutrals, i ha instat els dirigents catalans a 'frenar les mesures unilaterals' i buscar el diàleg 'dins la pluralitat del parlament espanyol'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.