Gutiérrez, sobre la protesta ultra a Saragossa: 'És trist que una minoria reaccioni així quan volem diàleg'


  • Comparteix:

Gutiérrez i companys de files, a l'interior del recinte / Foto: Cedida

Gutiérrez i companys de files, a l'interior del recinte / Foto: Cedida

El portaveu i regidor d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez, lamenta la concentració ultra d'aquest diumenge a l'exterior del pavelló Siglo XXI de Saragossa, on s'ha celebrat una assemblea d'Unidos Podemos per expressar 'fermesa amb l'1-O', anul·lat pel Tribunal Constitucional (TC). El santcugatenc, que ha sortit del recinte protegit per l'equip de seguretat de l'organització, ha afirmat que 'és trist que una minoria reaccioni així quan el que volem és diàleg i convivència'. L'acte ha reunit 500 càrrecs electes.

Ramon Gutiérrez ha reprovat que 'una minoria vulgui boicotejar aquest acte de fraternitat'.

Ramon Gutiérrez

La sensació és de tristesa per veure que un acte on veníem a parlar de fraternitat una minoria ho hagi aprofitat per boicotejar-lo.


Més de 300 manifestants ultres amb banderes espanyoles han bloquejat la sortida del pavelló i han increpat els participants a l'assemblea pel seu suport a un referèndum pactat a Catalunya. Els manifestants han impedit la sortida dels electes i han cridat consignes com 'Fora de l'Ebre i fora d'Aragó', 'Sijena sí' o 'colpistes i secessionistes'.

La presidenta de les Corts aragoneses, Violeta Barba, ha estat agredida i els assistents han lamentat la manca d'efectius policials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.