Crida del CDR, ANC i Òmnium per protestar contra l'empresonament de Cuixart i Sànchez


  • Comparteix:

Les entitats sobiranista exigeixen l'alliberament de Cuixart i Sànchez / Foto: ACN

Les entitats sobiranista exigeixen l'alliberament de Cuixart i Sànchez / Foto: ACN

El Comitè de Defensa de la República (CDR) convoca la ciutadania a dos quarts de sis de la tarda a la plaça d'Octavià per anar a la concentració de Barcelona de condemna a l'empresonament dels líders de l'ANC i Òmnium. A més, les dues entitats sobiranistes criden els santcugatencs a anar junts a la capital catalana a tres quarts de set de la tarda a l'andana de l'estació de FGC de Sant Cugat. La protesta de Barcelona serà a l'avinguda Diagonal de Barcelona, des de Passeig de Gràcia fins a Francesc Macià, i es demana als assistents que portin espelmes.

Aquest dimecres, a les set de la tarda, el comitè farà una concentració davant l'ajuntament i una assemblea.

Jordi Sànchez i JCuixart han ingressat aquest dilluns a la nit a la presó de Soto del Real després que la jutgessa Carme Lamela dictés l'ingrés a presó provisional sense fiança com a mesura per evitar la reiteració de sedició i la destrucció de proves. Ja en la interlocutòria en què ha deixat lliure amb mesures cautelars al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, la jutgessa ha apuntat a Sànchez i Cuixart com els promotors de les protestes del 20 i 21 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.