El Parlament es constituirà el 17 de gener amb els nous diputats santcugatencs


Temes relacionats

Junts per Catalunya venç a les eleccions a Sant Cugat i Cs es manté com a segona força (21/des/17)

Espejo-Saavedra, Fernández-Jordán, Ponsatí i Romeva, els diputats santcugatencs del nou Parlament (21/des/17)


  • Comparteix:

Aquests són els quatre diputats santcugatencs

Aquests són els quatre diputats santcugatencs

La sessió constitutiva del nou Parlament de Catalunya tindrà lloc el 17 de gener, com ha convocat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en aplicació de l'article 155 de la Consitució. Dels 135 diputats sorgits de les eleccions del 21 de desembre, quatre són santcugatencs. Són els membres de Cs José María Espejo-Saavedra i Munia Fernández-Jordán, Clara Ponsatí per Junts per Catalunya i Raül Romeva per ERC-CatSí.

Un dels santcugatencs que, juntament amb Raül Romeva, repetirà a la cambra catalana serà José María Espejo-Saavedra, que en la legislatura anterior va ser vicepresident segon del Parlament. Espejo-Saavedra ha explicat a Cugat.cat què representa per a ell tornar a formar part del Parlament.

José María Espejo-Saavedra

Estem il·lusionats per tornar al Parlament per poder parlar dels problemes que realment importen als catalans. Aquests darrers anys només s'ha parlat d'un sol tema i esperem començar a parlar de tot allò que interessa a tots els catalans.


Una de les noves diputades a la cambra catalana, juntament amb Clara Ponsatí, serà la santcugatenca Munia Fernández-Jordán, també regidora a l'Ajuntament. La diputada electa de Cs se sent 'honorada' de formar part del nou Parlament.

Munia Fernández-Jordán

És un honor immens ser a l'equip d'Inés Arrimadas en un moment polític molt transcendent i també formar part del partit que ha guanyat les eleccions a Catalunya.


El 17 de gener arrencarà la dotzena legislatura i en aquesta primera sessió, la constitutiva, els diputats hauran d'elegir els set membres de la mesa, formada per la presidència, dues vicepresidències i quatre secretaries. La sessió d'investidura tindrà lloc 10 dies després.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.