Recoder demana a la Generalitat que compti amb els ajuntaments per fer polítiques culturals


  • Comparteix:

L'alcalde s'ha reunit amb Caterina Mieras com a responsable de cultura de l'Associació Catalana de Municipis

L'alcalde s'ha reunit amb Caterina Mieras com a responsable de cultura de l'Associació Catalana de Municipis

La necessitat de comptar amb els ajuntaments a l'hora de dissenyar les polítiques culturals de la Generalitat ha estat un dels temes centrals de la reunió que han mantingut l'alcalde i la consellera de Cultura, Caterina Mieras. Lluís Recoder ha transmès així al govern català les preocupacions de les administracions locals, en qualitat de president de la comissió de cultura de l'Associació Catalana de Municipis.

Segons Lluís Recoder, la reunió amb la consellera de Cultura ha estat una 'primera presa de contacte' entre el govern català i els responsables de cultura de l'Associació Catalana de Municipis. Recoder ha destacat la importància de la col·laboració entre els ens locals i la Generalitat a l'hora de dissenyar les polítiques culturals del govern català, i s'ha mostrat satisfet per la bona predisposició de Caterina Mieras.

Lluís Recoder

He insistit en la importància de comptar amb els ajuntaments com a actors culturals. La consellera ha expressat aquesta voluntat i espero que continuem col·laborant.


Per Lluís Recoder, ara és un bon moment per incidir, des dels municipis, en les polítiques culturals de la Generalitat, abans que es tanquin els pressupostos del govern català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.