Activitats culturals i familiars i millores de l'entorn urbà, propostes de la lliure disposició de Centre Oest


  • Comparteix:

La sessió ha tingut lloc a l'Ateneu

La sessió ha tingut lloc a l'Ateneu

El pressupost de lliure disposició del consell de barri de Centre Oest, dotat de 20.000 euros, es destinarà a la preparació d'activitats culturals i familiars, així com a la millora de l'entorn urbà. L'òrgan participatiu s'ha reunit aquest dijous a l'Ateneu i ha donat llum verda a quatre projectes que es finançaran amb el pressupost ordinari (8.000 euros) i a quatre més que beuran d'inversions (12.000 euros). En total s'han presentat 19 propostes, de les quals 11 han passat la validació tècnica per sotmetre's a votació.

En ordinari, la lliure disposició tornarà a servir per finançar iniciatives com el Tió de Nadal de la plaça de Can Quitèria, al qual s'afegirà una xocolatada popular. El Cicle de Música de Cambra de l'Ateneu tornarà a celebrar-se, tot i que fora de la Casa Jaumandreu perquè sigui més visible. També es finançarà una prova pilot de mediació nocturna per combatre el soroll al centre.

En inversió, el pressupost del districte farà possible una millora d'accés a peu als espais naturals a l'entorn del Parc Central. També es treballarà per millorar la il·luminació a la cruïlla del passeig d'Olabarria amb l'avinguda de l'Enllaç, així com en la instal·lació de bancs al carrer de Girona. Finalment, la dotació econòmica també finançarà la instal·lació d'una cistella de bàsquet al parc de Can Villalonga, a Can Trabal.

Malgrat que enguany la destinació de la lliure disposició en ordinari tenia un topall de 8.000 euros, la presidenta del consell de barri, Mayte Pérez, ha celebrat que s'hagi fet un esforç per presentar propostes enfocades a la millora del districte.

Mayte Pérez

No ha estat possible fer possible totes les propostes en ordinari, però la gent a votat per millorar el barri.


Propostes aprovades
Ordinari
Tió de Nadal a Can Quitèria: 3.000 euros
Xocolatada de Nadal a Can Quitèria: 1.000 euros
Prova pilot de mediació nocturna al centre: 2.000 euros
Cicle de Música de l'Ateneu: 2.000 euros

Inversió
Cistella de bàsquet al parc de Can Villaronga: 3.000 euros
Millora d'accés als espais naturals del Parc Central: 4.300 euros
Bancs al carrer de Girona: 1.700 euros
Il·luminació amb leds al passeig d'Olabarria amb avinguda de l'Enllaç: 3.000 euros



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.