El ple desestima la creació del segell empresarial 'Sant Cugat concilia'


Temes relacionats

Cs proposa la creació del segell 'Sant Cugat concilia', per la igualtat entre homes i dones ( 5/mar/18)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple municipal / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del ple municipal / Foto: Localpres

El ple d'aquest dilluns ha rebutjat la moció presentada per Cs en què proposava la creació del segell 'Sant Cugat concilia', que volia ser un reconeixement i un premi anual per a les empreses que fomentin la conciliació familiar. Els vots en contra del PDeCAT-Demòcrates, del PSC i del PP, que han trobat a faltar el consens amb el món empresarial, han impedit que prosperés una iniciativa que ha rebut el suport de la CUP-PC i del regidor no adscrit, Dimitri Defranc, i les abstencions d'ERC-MES i d'ICV-EUiA.

ESCOLTA-HO

El portaveu de Cs, Aldo Ciprián, ha exposat que l'Estat espanyol és un dels països de la Unió Europea 'amb pitjor conciliació' entre la vida laboral i la familiar, i ha defensat la necessitat per conscienciar la ciutadania i les empreses des del món local.

Aldo Ciprián

L'equilibri entre les hores de feina, oci, família i descans és un dels problemes que més ens preocupen a tots. Les administracions locals tenim competències i eines per impulsar accions de concienciació i les hem d'utilitzar.


Tots els grups han coincidit en la necessitat de treballar per la conciliació familiar però la majoria no han compartit la via del segell que proposava Cs. La tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany, ha traslladat al ple les discrepàncies de l'associació Sant Cugat Empresarial (SCE).

Joana Barbany

No comparteixen el fet que es presentin propostes sense tenir en compte l'opinió dels principals implicats. Tampoc el format del premi tradicional que es proposa.


La moció ha quedat rebutjada amb 13 vots en contra, set a favor i cinc abstencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.