El PP exigeix al Síndic de Greuges de Sant Cugat que sigui 'neutral i respecti les decisions judicials'


  • Comparteix:

Álvaro Benejam és el portaveu dle PP a Sant Cugat

Álvaro Benejam és el portaveu dle PP a Sant Cugat

El PP reclama al Síndic de Greuges de Sant Cugat que actuï amb 'imparcialitat, neutralitat i independència'. En un comunicat, els populars carreguen contra l'escrit que Ramon Palacio va fer aquest dilluns on alertava de la 'involució democràtica' a l'Estat espanyol i qualificava d''abús' les resolucions de divendres passat del jutge del Tribunal Suprem (TS), el santcugatenc Pablo Llarena. En aquest sentit, el PP li etziba al defensor del poble que la seva funció és 'actuar en funció de les denúncies i peticions ciutadanes' i 'no valorar les decisions judicials'.

El portaveu de la formació, Álvaro Benejam, també insta el síndic a 'no polititzar una institució que hauria de ser de tots els veïns de la ciutat, i no només la d'alguns, en funció de les seves idees polítiques'.

Álvaro Benejam

El síndic s'ha posat una mica en política fent aquestes declaracions sobre els presos polítics. Li demanem que tingui una posició de neutralitat institucional com s'exigeix al seu càrrec. De fet va ser elegit pel perfil institucional que tenia o podia tenir.


Benejam assenyala el passat polític de Palacio, exregidor independent del PSC, i l'acusa 'd'anar a remolc de l'atenció mediàtica, com si encara fos un polític a la recerca de notorietat'. En aquesta línia el líder dels populars diu que 'si Palacio es vol convertir en un defensor més del procés, al servei del govern municipal i de Puigdemont, deixaria de ser apte per ocupar aquesta institució'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.