L'Ajuntament entrega les claus de dos pisos de Promusa al Taller Jeroni de Moragas


  • Comparteix:

Són 2 vivendes tutelades a la zona de Can Cabassaque acolliran un màxim de 12 persones amb discapacitats

Són 2 vivendes tutelades a la zona de Can Cabassaque acolliran un màxim de 12 persones amb discapacitats

El taller Jeroni de Moragas disposa des d'aquesta setmana de dos pisos de Promusa que es destinaran a persones amb discapacitats que necessitin un habitatge. Es tracta de dues vivendes tutelades a Can Cabassa que podran acollir fins a 12 persones. El preu dels habitatges és de 260.000 euros entre els dos pisos, que la Fundació Privada Jeroni de Moragas finançarà en bona part amb subvencions públiques i privades.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha fet entrega de les claus dels pisos de Promusa del barri de Can Cabassa que s'han adjudicat al Taller Jeroni de Moragas.

Es tracta de dues vivendes de 90 metres quadrats cada una que permetran acollir un màxim de 12 persones amb discapacitat. Segons el director del Taller Jeroni de Moragas, Salvador Estrino, es tracta de pisos tutelats que donaran resposta a les necessitats d'algunes persones que, per la seva discapacitat no poden viure soles, però que necessiten un habitatge.

Salvador Estrino

Són pisos per persones que, o bé per circunstàncies familiars, o bé perquè per edat poden independitzar-se, necessiten un pis i no poden anar a viure sols.


Aquests habitatges formen part de la promoció que Promusa ha fet al barri de Can Cabassa i han estat adjudicats a aquest col·lectiu de Valldoreix a través d'un concurs públic destinat a entitats locals sense ànim de lucre i que treballin per facilitar la integració de les persones amb discapacitats.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, que ha assegurat que la voluntat del consistori és seguir treballant en aquesta línia.

Toni Ramon

No està reglamentat que ho haguem de fer a cada promoció però a mida que anem veient aquesta necessitat ho anirem fent.


El preu d'aquests 2 habitatges és de poc més de 260.000 euros entre els dos, aproximadament la meitat del que seria el seu preu de mercat. D'aquesta quantitat però, la Fundació Privada Jeroni de Moragas només n'haurà d'assumir un 30%, ja que fins el moment han aconseguit diverses subvencions del govern català i altres fundacions que els ajuden a costejar el projecte.

Amb aquests, ja són 5 els pisos tutelats que té el Taller Jeroni de Moragas a la nostra ciutat, dels quals 4 són de Promusa. Recordem que, a més, l'entitat disposa d'una residència al costat mateix del taller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.