Joan Calderón és el nou responsable nacional de Relacions Institucionals de JEV


  • Comparteix:

Les joventuts d'ICV han refermat el seu 'no' a la Constitució europea en la 7a. Assemblea Nacional

Les joventuts d'ICV han refermat el seu 'no' a la Constitució europea en la 7a. Assemblea Nacional

El santcugatenc Joan Calderón ha estat escollit membre de la nova executiva de Joves d'Esquerra Verda (JEV) a la setena Assemblea Nacional de la formació. A l'acte hi han participat 5 membres de la secció local i han debatut, entre altres aspectes, el paper alternatiu de les joventuts d'ICV i els motius del seu 'no' a la Constitució europea.

En el marc de la setena Assemblea Nacional de Joves d'Esquerra Verda, celebrada aquest cap de setmana a Vilanova, Joan Calderón ha estat escollit nou membre de l'equip coordinador nacional com a responsable de Relacions Institucionals.

La nova executiva, formada per 13 membres, ha plantejat, en el si de l'Assemblea, temes com el paper alternatiu i mobilitazador de les joventuts d'ICV, ara que la formació forma part del govern català.

Joan Calderón

El tema principal era no perdre el paper alternatiu en qüestions de mobilitzacions socials ara que ICV està al govern. Això servirà per portar les propostes al govern.


L'Assemblea també ha servit per reafirmar la seva postura contrària a la Constitució europea, però sempre des de un punt de vista europeista. Des de la secció local qualifiquen aquesta jornada com molt positiva, on s'han pogut reafirmar postures sobre altres qüestions com l'Estatut o el sistema penitenciari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.