Sant Cugat es referma com a clúster de la innovació

Boehringer Ingelheim ja ha inaugurat la nova planta de Respimat


Temes relacionats

HP situa Sant Cugat al capdavant de la cursa tecnològica d'impressió 3D (13/jun/19)


  • Comparteix:

Sant Cugat posa de manifest la seva capacitat per ser un pol d'atracció per a empreses lligades a la investigació i a la innovació. Ho ha fet aquest dijous amb la inauguració de la nova planta de Respimat a Boehringer Ingelheim, on es desenvoluparan medicaments per al tractament de malalties pulmonars. La posada en marxa s'ha escenificat amb una visita del president de la Generalitat, Quim Torra, i de la ministra en funcions d'Indústria, Reyes Maroto.

La nova planta ocupa més de 17.000 metres quadrats, amb espais de producció, laboratoris, magatzem, oficines i àrees tècniques, i ha estat possible gràcies a una inversió per part de la multinacional alemanya de més de 120 milions d'euros. El nou espai garanteix la creació d'uns 200 llocs de treball, que faran possible la distribució de més de 25 milions de Respimats.

El director general de Boehringer Ingelheim, Peter Ploeger, ha qualificat que aquest pas de la companyia suposa 'una fita en el reconeixement en la professionalitat i excel·lència' amb la qual desenvolupa la seva tasca. Un tarannà que, per al president de la Generalitat, Quim Torra, casa perfectament amb el país: 'Catalunya té el potencial per atraure inversions estrangeres en innovació'.

Al respecte de la innovació, la ministra en funcions d'Indústria, Reyes Maroto, ha assenyalat Sant Cugat com un clúster empresarial en aquest sentit. De fet, Sant Cugat acull més de 3.000 empreses, fet que l'alcaldessa en funcions, Carmela Fortuny, veu com una manera de mantenir l'estat del benestar: 'La millor política social és creure en les empreses, perquè aquestes creen riquesa i es poden distribuir els recursos'.








Peter Ploeger

És una fita que suposa el reconeixement a la nostra feina.

Quim Torra

Catalunya té les característiques i el potencial per consolidar-se com una de les regions més atractives per a les inversions estrangeres.

Reyes Maroto

Si hi ha un clúster d'innovació a Espanya és Sant Cugat.

Carmela Fortuny

La millor política social que pot fer una ciutat és creure en les seves empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.