AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

ERC obre la redacció del programa electoral a la ciutadania de Sant Cugat

Es tracta del quart procés participatiu que organitza la secció local del partit


  • Comparteix:

Un acte d'ERC a Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Un acte d'ERC a Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

ERC engega aquest cap de setmana un procés participatiu per elaborar el programa electoral amb què concorrerà a les eleccions municipals del 2023. Sota el nom 'Idees per a Sant Cugat', el projecte vol obrir el programa a la ciutadania 'que desitgi aportar les seves propostes sobre diferents qüestions de la ciutat', han explicat a través d'un comunicat de premsa. D'aquesta manera, el partit aprofitarà la Festa de Tardor per fer una primera recollida de propostes des d'un estand ubicat a la plaça d'Octavià.

Com ja va fer de cara als comicis de 2019, el partit ofereix dues vies per poder-hi participar. La primera és a través de la web ideesxsantcugat.cat, que es troba ja operativa. En aquest cas, la ciutadania ha d'accedir al fòrum en línia i desar les seves aportacions en qualsevol de les categories possibles. L'altra opció és participar en les trobades presencials obertes a la ciutadania i entitats que tindran lloc entre el gener i el març.

Aquest és el quart procés participatiu que organitza la secció local dels republicans, després de les campanyes del 2011, el 2015 i el 2019.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.