L'Ajuntament i l'EMD diuen que estan molt a prop de tancar un acord sobre les liquidacions pendents


  • Comparteix:

L'Ajuntament i l'EMD estan molt a prop de tancar un acord sobre les liquidacions pendents que Sant Cugat ha de pagar a Valldoreix per compensar la congelació del conveni econòmic entre les dues administracions en els últims anys. L'alcalde, Lluís Recoder, i la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, han afirmat que estan treballant sobre un document presentat per l'Ajuntament i sobre el qual hi ha un grau d'acord molt elevat, motiu pel qual es mostren esperançats de poder signar en breu un acord sobre aquest tema.

Després de prop d'un any de negociacions -el contingut de les quals mai no ha transcendit públicament- l'Ajuntament i l'EMD afirmen estar més a prop que mai de tancar un acord definitiu sobre l'import de les liquidacions pendents a causa de la congelació en els últims anys del conveni econòmic entre les dues administracions.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que l'última proposta realitzada per l'Ajuntament podria solucionar definitivament aquesta qüestió ja que, segons Recoder, és una proposta 'justa' per a les dues parts.

Lluís Recoder

Hi ha una proposta de l'Ajuntament sobre la taula. És una excel·lent proposta, és justa, i espero que serveixi per tancar un acord. Ara estem a l'espera de la resposta de l'EMD.


De la seva banda, la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, assegura que les negociacions estan arribant al seu 'punt final' i afegeix que la proposta de l'Ajuntament és en general acceptable, tot i que amb petites modificacions.

Montserrat Turu

Acabo de rebre l'últim document de l'alcalde i hi estem treballant. Potser calen algunes modificacions, però crec que ja estem al punt final de la negociació.


Turu creu que assolir ja un acord sobre les liquidacions pendents que Sant Cugat ha de pagar a Valldoreix generarà una situació 'més relaxada' per poder negociar la renovació del conveni econòmic entre les dues administracions, que entraria en vigor el 2006. Això implicaria, també, que l'EMD retiraria els contenciosos administratius interposats contra l'Ajuntament per incomplir el conveni.

Recordem que la presidenta de l'EMD va estimar, fa uns mesos, que el deute pendent de l'Ajuntament envers Valldoreix podria ascendir a una quantitat d'entre 1'5 i 2 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.