El PSC recorrerà al Síndic de Greuges si l'Ajuntament continua sense donar informació sobre la recaptació tributària


  • Comparteix:

Els socialistes han comparegut davant la secretaria general per denunciar que van demanar aquesta documentació fa un mes i mig

Els socialistes han comparegut davant la secretaria general per denunciar que van demanar aquesta documentació fa un mes i mig

El PSC demanarà l'empara del Síndic de Greuges si, abans de dimecres, l'Ajuntament no atén la sol·licitud del grup socialista d'obtenir la documentació sobre l'execució dels pressupostos d'ingressos i el seu nivell de recaptació. El PSC recorda que va demanar aquesta informació fa un mes i mig i que, fins ara, no ha obtingut resposta, fet que, segons diuen, conculca el seu dret a la participació política.

Els socialistes han comparegut aquest dilluns davant la Secretaria General de l'Ajuntament per denunciar que, després d'un mes i mig, encara no han rebut la documentació requerida sobre l'execució dels pressupostos d'ingressos i el nivell de recaptació dels ingressos tributaris. El PSC recorda que aquesta informació ha de ser facilitada obligatòriament als grups municipals que la sol·licitin, i per això, adverteix que traslladaran el cas al Síndic de Greuges si en el termini de 48 hores no se'ls facilita. Així ho ha dit el portaveu socialista, Jordi Menéndez.

Jordi Menéndez

Aquesta documentació se'ns ha de lliurar perquè hi tenim dret. Si no ho fan, conculquen els nostres drets a la participació política. I si això passa, haurem de recórrer en primera instància al Síndic de Greuges.


El PSC vol obtenir aquesta documentació per verificar la seva denúncia sobre l'escàs nivell de recaptació tributària a la nostra ciutat entre els anys 1994 i 2004. En aquest sentit, els socialistes reiteren que les pèrdues d'ingressos per rebuts prescrits ascendeixen ja als 10 milions d'euros, una quantitat que ja hauria esdevingut incobrable perquè han passat més de 4 anys. Jordi Menéndez.

Jordi Menéndez

És greu que un Ajuntament com el nostre, que té dificultats per finançar la dotació de serveis, es permeti el luxe de perdre 1.700 milions de pessetes per una mala pràctica recaptatòria. Hem demanat una auditoria, però l'equip de govern s'ha negat.


Recordem que el passat mes de febrer, el grup municipal socialista va denunciar el mal funcionament de l'administració tributària municipal i va alertar sobre la pèrdua d'ingressos tributaris com a conseqüència de l'actuació 'negligent' del govern municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.