Recasens respon al PSC que la reforma del ROM no té 'res a veure' amb les reunions entre Cortés i els veïns dels districtes


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Presidència s'ha mostrat sorprès per la reacció del portaveu socialista

El tinent d'alcalde de Presidència s'ha mostrat sorprès per la reacció del portaveu socialista

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, afirma que les reunions del regidor de Descentralització amb les associacions de veïns dels districtes són 'legítimes' i no tenen res a veure amb el procés de reforma del Reglament Orgànic Municipal (ROM). Recasens ha contestat així les crítiques del PSC, que s'ha sentit exclòs d'aquestes reunions i ha amenaçat amb retirar-se, per aquesta raó, dels treballs per a la reforma del ROM.

Les reunions entre el regidor de Descentralització, Xavier Cortés, i les associacions de veïns de Mira-sol per acordar millores en el funcionament dels consells de districte i avançar en la descentralització són totalment legítimes i van en paral·lel al procés consensuat per elaborar un nou Reglament Orgànic Municipal (ROM). Això és el que ha dit el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, que s'ha mostrat 'sorprès' per les crítiques del grup socialista, que assegura haver-se sentit 'marginat' d'aquestes reunions i adverteix que, si no rep explicacions, es retirarà del procés per elaborar el nou ROM. Escoltem Joan Recasens.

Joan Recasens

No sé què tenen a veure les reunions del regidor de Descentralització amb les associacions dels districtes, que són totalment legítimes, amb la modificació del ROM. Això no pot ser altra cosa que un malentès.


Recasens ha defensat el dret del regidor de Descentralització a reunir-se amb les associacions de veïns per parlar de les millores necessàries en el funcionament dels consells de districte i, a més, ha afegit que el resultat d'aquestes trobades ha estat satisfactori per a tothom.

Joan Recasens

El regidor de Descentralització, com qualsevol regidor, també els de l'oposició, es poden reunir amb entitats i veïns per solucionar coses. I més quan, com reconeixen, les solucions són satisfactòries.


A més, el tinent d'alcalde de Presidència ha recordat que representants del PSC i ICV van estar presents a la comissió informativa de Serveis Urbans i Descentralització on es va informar de les reunions entre Cortés i els representants veïnals, i per això s'ha mostrat 'sorprès' per la reacció del portaveu socialista.

Recordem que Jordi Menéndez va demanar públicament explicacions al tinent d'alcalde de Presidència sobre el perquè d'haver exclòs als grups de l'oposició de les trobades amb els veïns, i va advertir que aquest fet posava en perill el consens sobre els treballs de reforma del ROM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.