Sant Cugat presideix el grup de qualitat del servei de la Declaració de Rubí


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha estat escollit president del grup de treball de qualitat del servei de la Declaració de Rubí. Aquest grup de treball s'inscriu dins la Comissió Permanent de la plataforma per a aconseguir el soterrament o desviaments de les línies elèctriques.

La Comissió permanent de la Declaració de Rubí compta, en total, amb 4 grups de treball que tenen l'objectiu comú de demanar una millora del subministrament elèctric a Catalunya.

El tinent d'alcalde de Presidència i Serveis als Ciutadans, Joan Recasens, és el responsable del grup de treball de qualitat del servei. A través d'aquest instrument, Recasens esdevé el representant del consistori en les periòdiques reunions dels grups de treball. La propera trobada serà el dia 3 de juliol.

A banda de demanar el desviament o soterrament de línies d'alta tensió en un termini de 10 anys, la Declaració de Rubí també sol·licita un manteniment segur i de qualitat, una reforma de les tributacions de les companyies als ajuntaments i l'ús d'energies renovables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.