Menéndez ratifica que no es presentarà com a candidat a alcalde el 2007 i diu que 'no hi ha pressa' per designar candidat


  • Comparteix:

Men´denz diu que la seva decisió´és fruit d'una reflexió interna feta amb 'rigor, transparència i tranquil·litat'

Men´denz diu que la seva decisió´és fruit d'una reflexió interna feta amb 'rigor, transparència i tranquil·litat'

El portaveu del PSC de Sant Cugat, Jordi Menéndez, ha confirmat, tal i com ja havia anunciat per carta als militants i simpatitzants, que no es presentarà com a candidat a l'alcaldia a les properes eleccions municipals. Menéndez ha assegurat que aquesta decisió és fruit d'un procés de reflexió intern al sí de l'agrupació, que ha qualificat de 'transparent i tranquil' i ha afegit que ara caldrà continuar amb el procés de selecció d'un candidat, assegurant però, que 'no hi ha pressa'.

Menéndez ha explicat que en els darrers mesos s'ha dut a terme un procés de reflexió intern dins de l'executiva local i que fruit d'aquest debat s'ha conclòs que després de 2 comtesses electorals sense aconseguir l'alcaldia, és millor canviar la persona que encapçali la candidatura. L'objectiu, ha dit Menéndez, és obtenir uns resultats que els permetin canviar l'actual govern municipal, i tots els integrants de la formació estan subordinats a aquesta fita.

Jordi Menéndez

El nostre objectiu col·lectiou és obtenir els millors resultats que ens permetin canviar el govern, i totes les persones que integrem aquest col·lectiu ens subordinem a aquest objectiu.


El portaveu socialista ha volgut agrair les mostres d'afecte que ha rebut de tots els seus companys i ha destacat també 'el rigor, transparència, franquesa i tranquil·litat' amb que s'ha fet tot aquest procés de reflexió interna, En aquest sentit, ha assegurat que això és un motiu d'orgull i una mostra més 'del sòlid nivell de cohesió interna de la formació'.

Ara, i un cop Menéndez ha anunciat que no es tornarà a presentar com a candidat a l'alcaldia, el PSC de Sant Cugat ha de continuar amb el procés per tal d'escollir qui serà la persona que encapçali aquesta llista. Tot i això, el portaveu del grup municipal ha assegurat que 'no hi ha pressa' i que el debat es farà amb la mateixa tranquil·litat que han mantingut fins ara.

Jordi Menéndez

Ara ens toca, a banda de la feina quotidiana, continuar amb el procés de reflexió amb l'elecció d'una nova persona que encapçali la candidatura del grup municipal PSC-Ciutadans pel Canvi pel 2007. No tenim pressa.


Pel que fa a aquest procés de designació d'un nou candidat o candidata, des del PSC han recordat que els propis estatuts del partit determinen que, en cas de presentar-se més d'una candidatura, l'elecció es farà per mitjà d'unes eleccions primàries obertes a la participació de militants i simpatitzants.

En aquest sentit, Menéndez ha assegurat que, quan hi ha més d'un candidat, aquest és el millor procés de selecció, Menéndez ha afegit que, malgrat la polèmica sorgida arran de les darreres primàries celebrades per l'agrupació local, a data d'avui el partit ja té més experiència en aquest procés, que en el seu moment els va servir per 'créixer i madurar' i que també hi ha un marc regulador més ben concretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.