Les JERC celebren aquest cap de setmana el festival 'Connecta'


  • Comparteix:

Les JERC organitzen aquest cap de setmana la segona edició del festival ludicocultural 'Connecta', amb l'objectiu de consolidar-lo com un punt de referència per al jovent del Vallès. Un concurs musical per a grups novells i un torneig de futbol a favor de l'oficialitat de les seleccions catalanes són dues de les propostes més destacades del festival.

Potenciar el sentiment d'identitat vallesana i promoure la cultura catalana són dos dels objectius que persegueixen les JERC amb l'organització de la segona edició del festival ludicocultural 'Connecta' que tindrà lloc durant el cap de setmana del 6 al 8 de maig a la nostra ciutat. Les joventuts republicanes també reclamen un tipus d'oci i de cultura sostenible i que inclogui a tothom. Per això, pel cap de setmana, han preparat un programa amb activitats que inclouen música, esports, tradició i diàleg. Ho explica el membre de les JERC de Sant Cugat, Roger Tugas.

Roger Tugas

El nostre muncipi és convertirà en un centre cultural, serà un focus d concerts, oci i esport. Ens agradaria arair la confiança despositada per JERC el Vallès que confirma que som una de les seccioins locals més actives.


El tret de sortida a l'edició del Connecta'05 l'ha donat el portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Jordi Tardà, amb un sopar col·loqui aquest divendres. Una altra de les activitats destacades tindrà lloc avui dissabte, amb l'Engresca't, un concurs de joves grups musicals en què participaran 8 formacions. El concert començarà a les set del vespre de dissabte i s'allargarà fins a les dues de la matinada. Els assistents escolliran el grup guanyador que tindrà dret a actuar a l'Acampada Jove, que enguany se celebra a Sant Celoni.

També aquest dissabte tindrà lloc un campionat de futbol a favor de les seleccions catalanes que ja és el tercer any que s'organitza. Equips de les dues comarques vallesanes participaran a la competició, que tindrà lloc a les pistes de Sant Francesc. Les joventuts republicanes esperen superar l'assistència de públic de l'any passat, quan van congregar unes 1.500 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.