Duran i Lleida també presidirà la constitució local de la federació de CiU


  • Comparteix:

Tal i com ja va avançar Ràdio Sant Cugat, Convergència i Unió realitzaran dimecres vinent la primera assemblea conjunta. Una acte que comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Jordi Pujol, i el secretari general de la federació, Josep Antoni Duran i Lleida. D'altra banda, la federació ha anunciat que els dos partits celebraran conjuntament els actes de l'onze de setembre.

L'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels acollirà el dia 17 , a partir de les 8 del vespre, la primera assemblea de la federació de CiU. L'acte, que servirà per a ratificar oficialment el nou òrgan, té com a convidats al president de la Generalitat, Jordi Pujol, i al secretari general de la federació nacional, Josep Antoni Duran i Lleida.

Segons Jordi Joly, membre convergent de l'executiva local, aquesta trobada és un bon exemple de l'embranzida que, en poc temps, ha agafat la federació:

Jordi Joly

A Sant Cugat encara hi ha molta feina per fer, però hem treballar fort per afrontar les properes eleccions


Després de la presentació oficial de dimecres, la federació es prendrà uns mesos de vacances fins el mes de setembre. Serà llavors, quan la federació faci públic el candidat per les properes eleccions, així com la ratificació oficial dels membres de l'executiva. També al mes de setembre, la federació traurà al carrer el butlletí oficial i celebrarà conjuntament els actes de la diada nacional.

No obstant, el vice-president de la federació, Joan Recasens, ha volgut remarcar els nombrosos contactes que els dos partits han realitzat amb veïns i entitats:

Joan Recasens

Les reunions amb els ciutadans i les entitats han anat molt bé, perquè ells entenen que la nostra intenció no és política, volem ser un instrument pel ciutadà


Des de la federació, s'ha informat que l'alcalde, Lluís Recoder, també s'ha sumat a aquesta ronda de contactes en forma de col·loquis i xerrades. Aquestes trobades quedaran ajornades, com dèiem, fins el setembre; tot i que els membres de la federació es reuniran durant la segona quinzena d'agost per a escalfar la maquinària a la tornada de vacances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.