Xavier Amador és el nou president d'UDC a Sant Cugat


  • Comparteix:

Xavier Amador ha substituït Salvador Montes a la presidència d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a Sant Cugat. Amador, que ocupa el càrrec de cap d'àrea de Serveis Urbans a l'Ajuntament, es marca com a objectius reforçar el pes del seu partit i millorar els resultats de la federació CiU en les properes eleccions municipals i al Parlament.

Xavier Amador s'ha imposat a una candidatura alternativa en el procés intern per substituir Salvador Montes a la presidència d'UDC a Sant Cugat. El cap d'àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntament s'ha marcat com a propòsit seguir una línia de continuïtat i preparar el terreny per consolidar el pes d'Unió i millorar els resultats de la federació CiU en les properes cites electorals. Escoltem Xavier Amador.

Xavier Amador

Per les properes eleccions al Parlament i a Sant Cugat ens plantegem donar més fortalesa a Unió i més força a la federació CiU.


Amador ha recordat que UDC encara ha de formalitzar el seu suport a la candidatura de Lluís Recoder com a cap de llista de CiU per a les properes eleccions municipals, tot i que ha subratllat que el lideratge de l'actual alcalde és indiscutible. Segons el nou president d'Unió, ara cal plantejar 'pausadament' la composició de la resta de la llista.

Xavier Amador

Tenim clar que Lluís Recoder encapçala la llista, a partir d'aquí hem de seure i parlar. La llista s'anirà fent pausadament.


Xavier Amador ha donat per sentat que Unió continuarà ocupant el número dos a les llistes electorals de CiU a les municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.