El PSC qualifica d'atac 'feixista' les destrosses que ha patit la seva seu aquesta passada matinada


  • Comparteix:

La formació ha denunciat els fets a la policia estatal i local

La formació ha denunciat els fets a la policia estatal i local

La seu del PSC ha estat objecte de destrosses i pintades a la façana durant la passada matinada. La formació, que ja ha denunciat els fets a la policia, qualifica l'atac de 'feixista' i descarta que es tracti d'una bretolada. La policia científica està analitzant diverses proves per identificar els autors de l'atac, el tercer que pateix la seu socialista en els últims dos anys.

Al voltant de les 3 de la matinada de dimecres a dijous, uns desconeguts han trencat quatre dels vidres de la façana de la seu del PSC a cops de pedra i han realitzat una pintada, que diu 'Canya contra Espanya'. Els socialistes han denunciat els fets a la policia estatal, que està analitzant les proves per intentar identificar els autors de l'atac. Des de la formació consideren que es tracta d'un atac contra la democràcia, com assegura el primer secretari del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Sentim ràbia. És un atac contra la democràcia i la llibertat d'expressió. Ens preocupa molt. Hi ha proves que està analitzant la policia.


El PSC recorda que aquest és el tercer atac que rep la seu de la plaça del Celler Cooperatiu en els últims dos anys, i adverteix que davant la gravetat dels fets la formació recorrerà a la via penal quan la policia identifiqui els presumptes autors de les destrosses. Ferran Villaseñor diu que es tracta d'un 'atac feixista', igual que les agressions que han patit altres col·lectius santcugatencs en els últims temps.

Ferran Villaseñor

Esperem que la ciutadania i la societat civil rebutgi de pla els atacs contra la llibertat política. Són actes feixistes, igual que els que han patit altres col·lectius, ni més ni menys.


Els socialistes han aprofitat per tornar a denunciar la situació en què es troba la plaça del Celler Cooperatiu, amb obres inacabades i poca il·luminació, la qual cosa, segons diuen, afavoreix la inseguretat ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.