Els partits subratllen els aspectes positius de l'obertura d'un Ikea a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'obertura d'un centre Ikea a Sant Cugat és una oportunitat positiva, però cal resoldre el problema de la mobilitat. Aquesta és l'opinió general dels partits polítics amb representació a l'Ajuntament. Els grups coincideixen en la necessitat d'estudiar amb calma la proposta i negociar-la amb l'empresa i la Generalitat per obtenir les millors condicions possibles.

La proposta d'obrir un centre Ikea a la nostra ciutat ha centrat part de la tertúlia política d'aquest dilluns a Ràdio Sant Cugat. Els representants de tots els partits han valorat els aspectes positius que tindria la implantació de l'establiment, però han reconegut el possible impacte sobre la mobilitat.

Des de CiU, el regidor Jordi Puigneró ha advertit del risc que implicaria posar massa entrebancs a la implantació d'Ikea.

Jordi Puigneró

Si posem trabes a Ikea i finalment s'instal·len a Rubí, tindrem els mateixos inconvenients de mobilitat i no tindrem els avantatges.


El PSC també ha destacat els beneficis que tindria l'obertura d'Ikea a la ciutat i ha remarcat que cal treballar per resoldre la qüestió de la mobilitat.

Ho ha dit el secretari de comunicació del PSC, Miquel Cáceres.

Miquel Cáceres

Veiem positiu que Ikea vulgui instal·lar-se a Sant Cugat. La preocupació és la mobilitat, i volem treballar amb la resta de grups perquè no sigui un problema.


La mobilitat també és la principal preocupació per ERC. L'alcaldable de la formació, Raül Grangé, recorda que l'Ajuntament ja ha demanat un accés directe des de l'AP-7.

Raül Grangé

El tema clau és la mobilitat. Una de les condicions és que es faci una entrada i sortida directa des de l'autopista.


Des d'ICV-EA, el portaveu municipal, Xavier Boix, ha recordat que l'arribada d'Ikea podria perjudicar el comerç local però ha afegit que l'establiment generaria, en canvi, molts llocs de treball.

Xavier Boix

Ikea podria perjudicar el comerç local de Sant Cugat i Rubí. Però, d'altra banda, aquest centre suposa llocs de treball i això podria ser una bona notícia.


El regidor del PP Alfredo Bergua, de la seva banda, ha demanat que s'estudiïn amb calma i amb consens les solucions de mobilitat.

Alfredo Bergua

Estem contents que Ikea hagi escollit Sant Cugat. Però estem preocupats per la mobilitat. Cal parlar-ho i estudiar-ho molt.


La multinacional sueca de mobles té previst obrir un centre Ikea a Sant Cugat el 2009. L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que la proposta de la Generalitat per instal·lar a la nostra ciutat l'establiment porta dos anys sobre la taula de l'Ajuntament, en procés d'estudi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.