Els consellers Castells i Geli faran campanya pel PSC a Sant Cugat


  • Comparteix:

El PSC de Sant Cugat potenciarà la proximitat i l'atenció als districtes en la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya. Els consellers Antoni Castells i Marina Geli visitaran la nostra ciutat per donar suport a la candidatura que encapçala José Montilla. Visites porta a porta i trobades amb simpatitzants completaran les activitats del partit.

Les accions de precampanya s'inicien aquest mateix dimecres, amb les primeres visites porta a porta a veïns i veïnes de Sant Cugat. D'aquesta manera, es pretén acostar als electors el contingut del programa socialista i el perfil del candidat Montilla.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, remarca que la proximitat serà un dels objectius de la campanya socialista.

Ferran Villaseñor

Un porta a porta consisteix en visitar un seguit de veïns per explicar el programa del PSC. Una campanya de proximitat serveix per apropar-se a la ciutadania.


El primer gran acte del PSC tindrà lloc el 17 d'octubre a la Casa de Cultura, i estarà protagonitzat per la consellera de Sanitat, Marina Geli. El dia 24, al Teatre de la Unió, el conseller d'Economia i 'número dos' de la candidatura del PSC, Antoni Castells, centrarà l'acte principal de la campanya socialista local.

El PSC també organitzarà una trobada amb veïns a les Planes per mostrar el seu interès pels districtes. Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Aquest acte denota la sensibilitat del PSC pels districtes, que sovint estan oblidats pels partits polítics.


El programa electoral, les relacions entre Catalunya i l'Espanya de Zapatero, el perfil del candidat José Montilla i l'obra de govern de Pasqual Maragall seran els eixos estratègics de la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.