Pere Marín descarta ser alcaldable de Plataforma per Catalunya, el partit de Josep Anglada


  • Comparteix:

El líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada

El líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada

El polític santcugatenc Pere Marín no encapçalarà la candidatura de la Plataforma per Catalunya a la ciutat. Marín ha assegurat que no pot assumir la gran quantitat de feina que suposa impulsar la campanya del partit de Josep Anglada.

Marín abandona el projecte de la Plataforma per Catalunya perquè es tracta d'impulsar un partit del no res, i això, assegura li suposa una quantitat de feina que ell no pot assumir:

Pere Marín

No és el mateix fer una campanya en un partit que ja està format que en aquest, on hi ha molta més feina


De tota manera el polític santcugatenc, membre fundador de Convergència i Unió a la ciutat, confessa que comparteix l'ideari del partit de Josep Anglada, però que el seu abandonament és purament per raons d'incompatibilitat. Assegura que no es tracta d'un partit racista sinó que demana més control en l'arribada d'immigrants

Segons ha pogut saber Ràdio Sant Cugat, la Plataforma per Catalunya continua amb la seva intenció de presentar candidatura a la ciutat, i el seu líder ha afirmat que ja tenen un recanvi per Marín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.