Sant Cugat i Rubí comparteixen la preocupació sobre l'impacte d'Ikea en la mobilitat


  • Comparteix:

L'alcalde demana a la Generalitat que tingui en compte l'Ajuntament de Rubí a l'hora de proposar la ubicació d'un centre Ikea al terme municipal de Sant Cugat, a tocar de la població veïna. Lluís Recoder afirma que resoldre el problema de la mobilitat és la principal preocupació del consistori, que segueix sense pronunciar-se sobre la proposta de la Generalitat per instal·lar l'establiment comercial.

L'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha declarat que l'Ajuntament de la ciutat veïna s'oposarà a la instal·lació d'un centre Ikea al terme de Sant Cugat si no es compta amb Rubí a l'hora de plantejar el projecte. Garcia tem que la implantació del centre comercial en uns terrenys de la Generalitat molt propers a Rubí pugui originar greus problemes de mobilitat a la zona.

L'alcalde de Sant Cugat comparteix aquesta preocupació. Lluís Recoder ha explicat que el consistori encara no s'ha pronunciat sobre la proposta de la Generalitat per instal·lar el centre Ikea.

Lluís Recoder

Hem de veure clarament resolt el tema de la mobilitat. Per Sant Cugat té certa importància, però per Rubí és molt important. De moment tenim sobre la taula la proposta de la Generalitat.


Recoder ha subratllat que ha de quedar clar que la proposta d'ubicar un Ikea en uns terrenys de l'Incasòl, al polígon Can Sant Joan, l'ha posat sobre la taula el govern de la Generalitat. L'alcalde diu que seria 'raonable' que l'executiu català expliqués a Rubí, com ho ha fet a Sant Cugat, les característiques del projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.