La comarcal del PSC condemna l'atac 'feixista' contra la seu socialista local


  • Comparteix:

La Federació Vallès Oest del PSC condemna enèrgicament l'atac que va patir la seu local socialista la matinada del passat dijous. La comarcal del partit considera que es tracta d'accions 'de caire feixista' desenvolupades amb 'tàctiques de kale borroka' i dóna suport a totes les mesures que decideixi emprendre l'agrupació local.

A través d'un comunicat, la Federació Vallès Oest del PSC rebutja i condemna l'agressió del passat 7 de desembre, quan uns desconeguts van trencar a cops de pedra els vidres de la seu local socialista. La comarcal recorda que es tracta del quart atac en només dos anys i assenyala el caràcter 'feixista' de les agressions, desenvolupades, segons diuen, amb 'tàctiques de la kale borroka'.

La federació, amb seu a Terrassa, subratlla que els atacs no són 'bretolades', sinó agressions polítiques dirigides a atemorir una organització política democràtica. Per això, anuncia que donarà suport a totes les mesures que decideixi emprendre l'agrupació local del PSC.

Una de les actuacions previstes serà una concentració convocada per aquest dijous, a dos quarts de 8 del vespre, davant la seu del PSC a la plaça del Celler Cooperatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.