El PSC diu que ICV pateix un 'atac de banyes' per quedar-se al marge en la modificació del PGM de la Floresta


  • Comparteix:

El PSC assegura que ICV-EA critica la proposta de modificació del PGM de la Floresta per un 'atac de banyes'. Segons els socialistes, la formació de Xavier Boix s'ha desmarcat del consens perquè no ha pogut 'sortir a la foto'. El PSC defensa que l'acord entre els socialistes i l'alcalde ha permès desprogramar la urbanització de Can Busquets.

El PSC es referma en la intenció que no es construeixi a Can Busquets. Els socialistes defensen que la preservació de l'espai s'efectuï en el marc de l'estudi global sobre les zones urbanitzables no programades del municipi. També aposten per buscar la col·laboració de la Generalitat per protegir aquests sectors.

El PSC atribueix les crítiques d'ICV-EA a la proposta de modificació del PGM de la Floresta a un 'atac de banyes' per haver-se quedat al marge de l'acord. Així ho ha dit el primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Sembla un atac de banyes per no sortir a la foto. L'acord amb CiU s'ha vist convertit en fets.


El PSC manté que l'acord amb CiU ha permès aturar la construcció d'habitatges a Can Busquets i, alhora, resoldre altres problemes com la regularització de les cases fora d'ordenació. Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Can Busquets no ha de ser urbanitzable. El primer pas era treure'l de la programació. La Generalitat està fent canvis per protegir Collserola.


Villaseñor assegura que si no s'hagués produït l'acord amb CiU, s'haurien construït una seixantena de cases a Can Busquets, tal com preveia inicialment la proposta de modificació del PGM de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.