L'exdirectora de Cooperació Cultural de la Generalitat, a la llista del PSC


  • Comparteix:

Assumpta Bailac formarà part de la candidatura del PSC a les eleccions municipals. L'exdirectora general de Cooperació Cultural de la Generalitat ocuparà un lloc a les llistes sense possibilitats a sortir elegida com a regidora. Bailac assessorarà els socialistes en propostes culturals.

Bailac ha assegurat que forma part de les llistes en senyal de suport a l'alcadable socialista, Salvador Gausa. En declaracions a Ràdio Sant Cugat, la membre del PSC diu que vol aportar la seva experiència a la candidatura.

Assumpta Bailac

La meva presència té un valor simbòlic per donar suport a Salvador Gausa i aportar experiència.


Bailac assessorarà la candidatura del PSC en matèria cultural. La dirigent socialista admet que encara ha de treballar les propostes amb la resta de l'associació local.

Assumpta Bailac

Tinc idees, però no les farem públiques fins que les treballem amb l'agrupació local.


Assumpta Bailac viu a Sant Cugat des de fa més de 30 anys. Abans de convertir-se en directora general de Cooperació Cultural de la Generalitat, Bailac treballava com a cap de servei de biblioteques de la Diputació. En l'actualitat, s'encarrega d'un pla d'integració social de la Fundació la Caixa.

Bailac va iniciar carrera política al Moviment Socialista de Catalunya (MSC) a finals del franquisme. Posteriorment, va militar al PSC-Reagrupament, abans que es fusionés amb el PSC-Congrés i la federació catalana del PSOE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.