Els grups municipals contraris per unanimitat a la construcció del Túnel Central


  • Comparteix:

El ple ha acordat per unanimitat instar la Generalitat a eliminar del PGM el traçat del futur Túnel Central. Tots els grups polítics consideren que aquesta infrastructura afectaria de ple la Serra de Collserola i especialment Torre Negra.

L'acord rebutja la construcció del futur Túnel Central que connectaria la ciutat de Barcelona amb el Vallés Occidental travessant Collserola i afectant els terrenys de Sant Medir i Sant Adjutori.

Així, es demana al Departament de Política Territorial i Obres Públiques que revisi el PGM i suprimeixi aquesta infrastructura que, segons el regidor ecosocialista Joan Balada, tocaria de mort espais protegits com Torre Negra o la Via Verda entre Sant Cugat i Cerdanyola:

Joan Balada

El Túnel Central és incompatible amb la dinàmica de protecció de Torre Negra


Tots els grups han expressat la voluntat que aquesta mateixa modificació es pugui utilitzar també per suprimir l'anomenat Vial de Cornisa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.