ICV acusa Recoder d'incomplir les promeses d'urbanització dels districtes


  • Comparteix:

ICV-EA acusa l'alcalde d'incomplir les seves promeses electorals pel que fa a la urbanització dels districtes. Els ecosocialistes neguen que els sectors 11-13 de Mira-sol ja estiguin totalment arranjats, com afirma l'equip de govern, i lamenten el to 'electoralista' de les últimes declaracions de Lluís Recoder.

L'alcalde va assegurar la setmana passada que Mira-sol estaria completament urbanitzat a finals del 2008. Des d'ICV-EA consideren que això incompleix el punt cinquè del programa electoral de CiU, que en la campanya del 2003 va prometre que tots els carrers sense urbanitzar dels districtes estarien arranjats en aquest mandat.

El número quatre de les llistes d'Iniciativa, Jaume Massanés, nega que els sectors 11-13 de Mira-sol estiguin acabats, com manté l'equip de govern.

Jaume Massanés

Els sectors 11-13 no estan acabats. Encara li queden uns 5 o 6 mesos. Els sectors 14-18 tenen pendent el soterrament de les línies telefòniques.


El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, considera que l'alcalde mostra el seu 'nerviosisme electoral' quan fa afirmacions 'poc veraces' sobre la urbanització dels districtes. Boix denuncia la 'incapacitat' de l'alcalde per complir les seves promeses de campanya.

Xavier Boix

Denunciem la incapacitat dels governs Recoder per gestionar aquestes promeses i la incapacitat de Promusa de tirar endavant les obres.


Iniciativa recorda, a més, que les contribucions especials per pagar les obres d'urbanització de diversos sectors estan als tribunals i que, de moment, les primeres sentències han donat la raó als veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.