Ferran Villaseñor, número 2 a la llista electoral del PSC


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ocupa el número 2 a la candidatura socialista per a les eleccions municipals del 27 de maig. Una assemblea extraordinària de la formació ha aprovat aquest dijous la llista, que també incorpora en el número 5 la presidenta de la Coordinadora d'AMPAs, Pilar Gorina. L'alcaldable socialista assegura que la candidatura tanca una etapa i està marcada per la renovació.

La llista socialista presenta un alt grau de renovació. Quatre dels actuals regidors del grup municipal tanquen la candidatura i, per tant, no tenen opcions de reelecció: Pau Calsamiglia, Joan Carrasco, Neus Sotomayor i Jordi Menéndez.

L'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, considera que la candidatura és un reflexe de la diversitat territorial i social de la ciutat, i potencia els perfils d'esquerres i de persones amb capacitat d'arribar a acords. Segons Gausa, la llista tanca una etapa del partit.

Salvador Gausa

És una llista de renovació que tanca una etapa, oberta l'any 1999. Ara s'incopora nova gent, que espero que aportin capacitat de treball i idees.


El president de l'Associació de Veïns Centre-Estació, Pere Soler, ocupa el número 7. A la llista també hi ha la directora del CEIP Gerbert d'Orlach, Anna Fitó, l'autor teatral Josep Maria Jaumà i el vocal de l'EMD Joan Gaya, entre d'altres. Ciutadans pel Canvi col·loca tres noms a la candidatura, i la JSC tres més.

Assumpta Bailac, Maria Sansa i l'exalcalde Àngel Casas figuren com a suplents de la llista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.