La CUP defensa que els mitjans públics es regeixin per criteris periodístics durant la campanya


  • Comparteix:

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) reclama que Ràdio Sant Cugat es regeixi per criteris periodístics, i no per quotes, durant la campanya electoral. La CUP reivindica, d'altra banda, la igualtat d'oportunitats a l'hora de donar a conèixer les propostes polítiques de totes les candidatures.

La CUP de Sant Cugat rebutja el sistema de blocs en els mitjans de comunicació públics, ja que interfereixen negativament en la feina dels periodistes. La formació independentista demana el mateix tractament per a tots els partits.

L'alcaldable de la CUP, Guim Pros, critica també que el debat que organitza l'emissora municipal no es faci amb els vuit candidats. Pros, però reconeix que és difícil d'organitzar, tot i assegurar que s'han de buscar altres mecanismes perquè no hi hagi partits de primera i de segona.

Guim Pros

Segurament és difícil organitzar un debat amb tanta gent. Però les propostes de qualsevol partit són igual de bones o dolentes que les que puguem fer nosaltres.


La CUP considera que els blocs proporcionals interfereixen en la feina dels periodistes de Ràdio Sant Cugat, l'únic mitjà sotmès a aquesta norma a la nostra ciutat.

Recordem que la cobertura de la campanya es farà en base al sistema de blocs i quotes proporcionals, seguint els criteris que aplica la Junta Electoral. Així ho han acordat la majoria de les formacions polítiques del consistori, en contra del criteri dels professionals de Ràdio Sant Cugat, que apostaven per aplicar els principis d'interès informatiu i autoregulació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.