Recoder i Amador seran diputats provincials per la demarcació de Terrassa


  • Comparteix:

Lluís Recoder i Xavier Amador, de CiU, representaran la demarcació de Terrassa a la Diputació de Barcelona. Els dos polítics seran els únics santcugatencs designats diputats a l'òrgan supramunicipal. Recoder ha afirmat que espera defensar els interessos dels ajuntaments i captar finançament per desenvolupar projectes locals.

Després d'ocupar escons al Parlament i el Congrés dels Diputats en anteriors etapes, l'alcalde, Lluís Recoder, s'integrarà ara en una nova administració pública com a diputat provincial pel partit judicial de Terrassa.

Recoder ha explicat al programa 'L'oracle' de Catalunya Ràdio els objectius que espera desenvolupar des de la Diputació de Barcelona, governada pels socialistes.

Lluís Recoder

Les diputacions ens interessen molt als ajuntaments. Tenen molts recursos. Miraré de defensar que els nostres municipis rebin recursos.


Els dos diputats provincials de CiU per la demarcació de Terrassa seran santcugatencs, ja que el president d'Unió Democràtica a Sant Cugat, Xavier Amador, també ha estat designat com a representant de l'òrgan supramunicipal.

Dels quatre diputats provincials que representaran la demarcació de Terrassa, dos seran de CiU i dos del PSC. ICV-EA ha perdut el seu representant, que ha passat a la federació nacionalista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.