ICV-EUiA denuncia una 'sobredimensió' del cartipàs municipal


  • Comparteix:

ICV-EUiA considera que el nou cartipàs municipal està 'sobredimensionat' i és negatiu per a la ciutat. Els ecosocialistes creuen que hi ha massa tinències d'alcaldia i una manca de racionalització. ICV-EUiA continua apostant per un cartipàs amb cinc grans àrees.

ICV-EUiA és partidària de crear una àrea d'Alcaldia, una d'Hisenda, una de Ciutat Sostenible -on s'englobarien les actuals àrees d'Urbanisme, Medi Ambient, Mobilitat i Serveis Urbans- i dues àrees més: la de Promoció Econòmica i la de Serveis a les Persones.

Els ecosocialistes denuncien que el nou cartipàs municipal contempli set tinències d'alcaldia, enfront les sis de l'anterior mandat. Segons aquesta formació, s'han creat massa àrees i sub-àrees.

Escoltem el regidor Joan Calderón.

Joan Calderón

És un cartipàs sobredimensionat i molt car per a la ciutat. Creiem que hi ha massa tinències d'alcaldies.


Els ecosocialistes no veuen amb bons ulls que la regidoria de Medi Ambient i Valors Cívics la porti la mateixa persona. En aquest sentit, també critiquen que les àrees d'Educació i Joventut estigui en mans d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.