Valoració positiva dels participants santcugatencs al Parlament Europeu de Joves


  • Comparteix:

Alumnes i professors santcugatencs valoren positivament la participació en la 56a sessió del Parlament Europeu de Joves celebrada a Dublín, a Irlanda, del 9 al 18 de novembre. La sessió ha analitzat els reptes d'Europa per als propers 50 anys i qüestions com la immigració i el dret al matrimoni de les parelles homosexuals.

Després de tres dies de discussions en petits comitès, s'ha celebrat un ple en el Parlament irlandès que ha comptat amb els discursos de la presidenta d'Irlanda, Mary McAleese, i del ministre de Joventut, Seán Haughey.

L'ambaixadora de la delegació espanyola per aquesta sessió i alumna de l'IES Leonardo da Vinci, Laura Menéndez, valora l'experiència.

Laura Menéndez

És una experiència molt maca. Coneixes gent de tot Europa, molt maca i molt intel·ligent. Es pot recomanar a tothom.


La professora de l'IES Leonardo da Vinci que ha acompanyat els tres alumnes de l'institut en aquest viatge, Elisa Sanz, lamenta la baixa participació de delegats espanyols en comparació amb el nombre de delegats d'altres països. Segons l'associació, aquesta baixa participació està provocada pel lent desenvolupament de la associació en l'àmbit estatal per falta de recursos. Escoltem Elisa Sanz.

Elisa Sanz

La experiència per als alumnes em sembla inestimable. L'única pena és que no hi pugui participar més representats d'Espanya.


Tant Menéndez com Sanz destaquen l'alt nivell acadèmic dels debats de la sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.